יום שישי, 5 ביוני 2009
הרצאה על בישול מולקולרי לפני שנה בה השתתפתי
http://www.motke.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4582
שחר דבח, שף פרטי, בישול מולקולרי
בישול מולקולרי,
שחר דבח,
שף פרטי
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
חברת טנגו המנוהלת על ידי שחר דבח, היא חברה קולינארית המציעה לכם מבחר של דרכים להפעלות שף באירועים שלכם. שחר דבח מסתובב בתחום כבר מספר שנים כשרק לאחר הצבא החל לעסוק באופן פרקטי בעשייה החשובה של הכנת מטעמים לאירועים. שותף לשעבר במסעדת רשלה המדהימה בירושלים וכאמור הבעלים של חברת טנגו. שחר דבר מציע לכם הפעלות שף לאירועים רבים בהם תוכלו ליהנות ממבחר של מאכלים עם התמחות בבישול מולקולרי בפירות ים ובעולם הבשרים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה