לפני חודש בערך הסו שף שלי מאיר אללוף הזמין אותי ועוד כמה מעמיתי לעבודה, להצטרף אליו ליומיים של עבודה במלון אינטרקונטיננטל בתל אביב.
כידוע אני חובב בישול מולקולרי ומיד הסכמתי לבוא..
במלון התארחו בסביבות ה 1000 איש ואנחנו הצגנו להם והסברנו מהו בישול מולקולרי.
4 מנות הוגשו שם
1. צ'ייסר של קציפת יוגורט עם סלט פלפלים קלויים בצק פריך וזית מולקולרי אחלה מנה לפתוח את היום כמובן שלא היה קל להכין 700 זיתים אבל כשזה כיף זה כיף.
2. כוס שמפניה עם שברי קלי, סלט סלמון מרענן, נגיעה של חרדל וקרם שורשים מבית מסעדת מסה.
3. כבד אווז מקורמל עם קציפת בזוקה, מרווה מטוגנת ומלח גס -מנה אליפות!!!
4. למנה אחרונה הבאנו מד"ר סרחיו ברודיו חנקן נוזלי ומאיר הכין לאורחי המלון שוקולד קפוא -מרענן
אז מי שלא מכיר אותי עדיין יכיר בעתיד...שמי שחר דבח בן 23 טבח ומבסוט בכל רגע..למה?? כי אני אוהב את מה שאני עושה
מי שרוצה לטעום ארוחות מולקולריות מוזמן לעשות את זה בשני דרכים
1. להתקשר אלי ל 054-4923078 ולהזמין ארוחה דרך החברה שלי טנגו- ארוחות גורמה ובישול מולקולרי
2. ליצור קשר עם מאיר ומסעדת מסה ולהזמין מקום(מינימום 5 אנשים).
מומלץ בחום ושווה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה